33

37

56

52

53

51

54

EAT WOK

28   Risnudler Pho xao........................................................................................................139    

Risnudler med biff, scampi satay krydder,

hvitløk, løk, brokkoli

 

29   Biff saté......................................................................................................................................139    

Strimler marinert biff med saté krydder

woket med friske grønnsaker, friske ananasjuice,

cashewnøtter. Serveres ris

 

30   Stekte nudler...................................................................................................................129    

Woket med biff og grønnsaker

 

31   Stekte nudler...................................................................................................................129    

Woket med kylling og grønnsaker

 

32   Kylling i grønnkarri...........................................................................................139    

Strimlet kyllingfilét tilberedet på thai vis med

grønn karripasta, kokosmelk og grønnsaker

Serveres med ris

 

33   Kylling i rødkarri Strimlet kyllingfilét..................................................139    

tilberedes på thai vis med rødkarripasta,

kokosmelk og grønnsaker. Serveres med ris

 

34   Scampi i rødkarri Store scampi..............................................................139    

tilberedes på thai vis, med rødkarripasta,

kokosmelk og grønnsaker. Serveres med med ris

 

35   Kylling teriyaki Grillet kyllingfilét..............................................................139

med teriyakisaus, woket med grønnsaker

Serveres med ris

 

36   Kylling satay....................................................................................................................139    

2 marinerte grillet kyllingfilét woket med

grønnsaker, sataysaus (peanøttsaus) og ris

 

37   Eat special...........................................................................................................................149    

Husets spesial wok med scampi, kylling og biff,

tilberedes på vietnamesisk vis med urtekrydder,

basilikum, brokkoli, hvitløk med fersk presset

appelsinjuice. Serveres med ris

 

38   Vårrullmiddag...............................................................................................................119

Friterte vårruller med svineskjøtt, serveres med

risnudler, salat, agurk, koriander og huset dip

 

39   Marinert biff.......................................................................................................................139    

Marinert biffstrimler med sitrongress, hvitløk,

chili, woket med grønnsaker. Serveres med ris

 

40   Kylling chop suey................................................................................................139

Tilberedes på kinesisk vis med østerssaus og

grønnsaker med hvitløk. Serveres med ris

 

41   Biff chop seuy..............................................................................................................139

Tilberedes på kinesisk vis med østersaus og

grønnsaker med hvitløk. Serveres med ris

 

42   Stekte nudler Vegetar............................................................................................119    

Woket med løk purreløk, paprika, sjampinjong,

brokkoli og kinakål

 

43   Rødkarri grønnsaker......................................................................................119    

Tilberedes på hai vis, karripasta og kokosmelk

Serveres med ris

 

44   Biff i grønnkarri........................................................................................................139    

Biffstrimler i grønnkarripasta, kokosmelk og

grønnsaker. Serveres med ris

 

45   Lam i rødkarri Indrefilét av lam ................................................................155    

tilberedt på thai vis med rødkarripasta,

kokosmelk og grønnsaker. Serveres med ris

 

46   Lam satay Grillet indrefilét av lam,..............................................................155    

woket grønnsaker Sataysaus (peanøttersaus)

Serveres med ris

 

47   Thai scampi Woket scampi med.................................................................139    

frisk sitrongress, hvitløk, basilikum,

limeblad, fersk chili, kokosmelk og grønnsaker

Serveres med ris

 

48   Fisk i grønnkarri......................................................................................................149    

Laks, kveite, tuna i grønnkarripasta,

kokosmelk og grønnkarri. Serveres med ris

 

49   Kylling saté Kylling lårkjøtt marinert........................................................139    

med saté krydder, hvitløk, sitrongress,

woket med grønnsaker, fersk ananasjuice,

cashewnøtter. Serveres med ris

 

50   Lam special.......................................................................................................................155    

Strimler ytrefilét av lam woket med hvitløk,

sjampinjong, asparges, løk, purreløk og

fersk appelsinjuice

 

51   Shaking biff Bo loc lac...........................................................................................179

Marinert indrefile av storfe på vietnamesisk

vis bl.a. oystersaus, sesamolje, fiskesaus,

hvitløk, aspargesbønner, løk. Serveres med

tomat, agurk, salat og ris

 

52   Massaman karri........................................................................................................139    

Kylling lårkjøtt tilberedes på thai vis med

massaman karripasta, potet, gulrot,

aspargesbønner, løk, peanøtter. Serveres med ris

 

53   Canh chua ca.................................................................................................................139

Sterk og syrlig vietnamesisk suppe med laks og

kveite, sitrongress, galanga, tomat, basilikum, chili

Serveres med ris

 

54   Five seasons and Vit xao ngu vi...........................................................169

Marinert andefilét woket med aspargesbønner,

løk, squash, hvitløk i hoisin, anis, kanel saus

Serveres med ris

 

56   Massaman and Vit karri.....................................................................................169    

Marinert strimler andefilét tilberedes på thai vis med

massaman karripasta, kokosmelk, gulrot, asparges,

løk, peanøtter. Serveres med ris

 

65   Kylling gong bao....................................................................................................139    

Kyllingfilét, ingefær, tørr chili, grønnsaker

og cashewnøtter

 

69   Nua pah peth prikgaeng.........................................................................169    

Okseindrefilét i thai spesialsaus


Eat Sushi & More  •  Akersgata 67, 0180 Oslo  •  Telefon: 22 11 22 66

Design:

20©15